Kekso formos

Filtras

Nustatyti didėjimo tvarka
per puslapį

14 elementai

Kekso formos būna pačios įvairiausios, lygiai kaip ir receptai jiems kepti. Geros kekso formos pasižymi keletu svarbių savybių.
Danga. Kekso formos danga privalo būti nesvylanti. Tai svarbu, nes jeigu keksą kepsite paprastoje stiklinėje ar keramikinėje formoje, jį bus sunku išimti ir tokiu būdu galite sugadinti gražią kepinio išvaizdą.
Medžiaga. Kokybiškos kekso formos gaminamos iš plieno arba aliuminio. Šios medžiagos lengvos, tolygiai paskirsto karštį formoje.
Tam, kad internetu ar parduotuvėje pirktos kekso formos tarnautų ilgiau, laikykitės keletos svarbių priežiūros taisyklių.
• Prieš pirmą naudojimą išplaukite kepimo formą šiltu muilinu vandeniu ir išdžiovinkite;
• Prieš kepdami patepkite formą riebalais;
• Nešildykite tuščios kepimo formos;
• Nenaudokite aštrių įrankių kepiniams išimti ar formai valyti;
• Nevalykite kepimo formos aštriais šveistukais ar abrazyvinių dalelių turinčiais valikliais;
• Skirta naudojimui orkaitėje. Netinka naudojimui ant viryklės, atviros liepsnos ar pan.;
• Neplaukite kepimo formos indaplovėje.
Gerduvoje rasite įvairių dydžių, formų ir medžiagiškumo kekso formų už gerą kainą. Joms taikomi ilgi garantiniai laikotarpiai, o kas dar labiau džiugina mėgstančius kepti, kad pirkdami internetu arba parduotuvėse, galėsite pasinaudoti pasiūlymais ar akcija.

Filtras

Nustatyti didėjimo tvarka
per puslapį

14 elementai